“Cannabis Recovery” facebook gruppen, for dig i Danmark, Norge og Sverige

Til dig i de Skandinaviske lande, Danmark, Sverige og Norge, har vi en meget stor Facebook gruppe på dansk sprog om Cannabis-olie og Recovery (23.000+ medlemmer) hvor alle er velkomne til at diskutere cannabisolien fra os. I dette velbesøgte forum giver vi gode råd til hinanden og støtter hinanden på tværs af sygdomme og lidelser.

BLIV MEDLEM AF “CANNABIS RECOVERY” – OG FÅ ADGANG TIL 23.000 BRUGERES PERSONLIGE ERFARINGER

Som OilsBysimpson bruger og kunde får du eksklusiv adgang til den største danske gruppe om medicinsk cannabis på Facebook. Gruppen hedder “Cannabis Recovery – Håb, Støtte, Erfaringsudveksling” og her kan du få svar på rigtig meget, uanset hvilke sygdomme eller lidelser du måtte døje med i det daglige.

I denne gruppe findes sandsynligvis den største viden om medicinsk cannabis ikke kun i Danmark men også i hele Norden – og alle er parate til at dele deres personlige viden med dig. Husk at skriv dit OilsBySimpson brugernavn (Din e-mail adresse), når du søger om medlemskab af gruppen, for så ved administratorerne, at du er kunde hos OilsBySimpson, hvilket naturligvis giver dig en fordel.