Intro til produkter

FÅ ADGANG TIL NATURENS EGNE RESSOURCER

 

Vores forskellige olier skal alle betragtes som et vigtigt og nødvendigt supplement til din daglige kost, hvis du ta’r dit helbred alvorligt. Vi benytter ingen kunstige tilsætningsstoffer i produktionen af ​​vores uforarbejdede planteekstrakter. Det eneste vi lægger til er CO2 fra den luft vi alle indånder – for at udvinde plantens gavnlige og sundhedsfremmende molekyler.

Denne enkle produktionsform er garant for, at vi bevarer det fulde spektrum af plantens vigtigste molekyler, som fx næringsstoffer, terpener, essentielle fedtsyrer og flavonoider fra den økologiske moderplante. Vi gør i øvrigt brug af kold filtreringsproces til at forbedre smagen samt at gøre olien nem og behagelig at indtage.

REN OG RÅ NATUR PÅ FLASKE

Ved fx at vælge den rå og uforarbejdede olie får du alle de sundhedsmæssige fordele som Naturen selv ønsker at videregive. Vores filosofi er at bruge planten så tæt på dens oprindelige form og formål som muligt. Derfor forædles denne forarbejdningsproces således, at vi bevarer moderplantens komplekse struktur med over 400 effektive og sundhedsfremmende molekyler.

FÅ MAXIMALE FORDELE

For din skyld vil vi have det hele med. Ved at benytte den helt rå og uforarbejdede olie i flydende form sikres din krop en højere og mere effektiv optagelse. Det betyder helt konkret at flest mulige helsefrembringende molekyler som du får også absorberes optimalt af hele kroppen såvel som i centrale områder i din hjerne.

Alle vores produkter er helt fri af pesticider, plantegift eller gødning tilsat kemiske giftstoffer. Og med i købet får du tilmed det anbefalede 1:3-forhold for de vitale omega 3 og 6 fedtsyrer (som også forefindes i Naturen selv), såvel som E-vitamin samt mange andre gavnlige antioxidanter i optimalt samspil.

ERNÆRING, SØVN OG AFSLAPNING

Ernæring, søvn og afslapning vil altid – hver for sig såvel som i god kombination – være en uundgåelig forudsætning for at omfavne alle de nødvendige aspekter af vital sundhed. Forsømmer vi at få rigeligt af plantens kerne-ingredienser, så begynder vores helbred langsomt at ligge underdrejet. Men skulle vi få for lidt af alting, så har vi altid moderplanten, der i sin uforarbejdede tilstand heldigvis fungerer fuldt ud synergistisk med vores egen krops avancerede biokemi.

Dette takket være de mange multifunktionelle og helsefremmende molekyler der findes i den rå plante – og som heldigvis alle er yderst kompatible med vores eget DNA. Faktisk vil vi gå så langt og hævde, at den fuldspektrede moderplante er ensbetydende med udtalt holistisk sundhed.

FREMSTILLET UNDER LØBENDE LÆGEMIDDELKONTROL

Vi garanterer naturligvis, at alt hvad du ser på vores etiketter også er det, som du får. Ved at anvende et grundigt farmaceutisk kontrolprogram, inklusiv standardiserede laboratorieundersøgelser, sikres alle vores produkter en ensartet styrke og renhed på metodisk vis.

Vi fokuserer løbende på at videreudvikle vores stringente produktionsmetoder, bl.a. ved at benytte erfarne kemikere, biologer og ditto plante- og ernæringseksperter. Denne nødvendige ekspertise har tilsammen forædlet vores økologiske plante-ekstrakter til én af de højeste standarder inden for god og anerkendt produktions-skik.

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig - uanset om det handler om kosttilskud, eller livskvalitet.