Handelsbetingelser – oilsbysimpson.dk


Levering

Forsendelsen tager typisk 1 – 2 hverdage for levering til Danmark.

Til andre EU lande tager forsendelsen typisk 3 – 7 hverdage.

Vores lager og e-commerce fullfilment center hedder PostNord og vi sender fra EU landet Danmark, for at sikre at din levering inden for EU kommer hurtigst muligt, samt lovligt frem til dig. Lageret pakker mandag til fredag alle hverdage pånær helligdage.

Leveringen sker via PostNord.

 

Leveringsomkostninger til Danmark
Vi betaler for din fragt og håndtering for pakker til Danmark, når der i din varekurv er for 600 DKK varer efter eventuelle rabatter er fratrukket.

29 kr. til udleveringssted / pakkeshop / pakkeboks.
Hjemmelevering for 39 kr.

 

Leveringsomkostninger til lande i Europa
Vi leverer hurtigt og billigt til alle Europæiske lande. Se prisen på forsendelse i kassen, når du har valgt de varer du ønsker og indtastet adresse og land. Er dit land udenfor EU fællesskabet tilkommer tid i tolden, før levering.

 

Leveringsomkostninger til lande udenfor EU Schengen samarbejdet
35 EUR for forsendelse og håndtering fra et EU land og til et modtagerlandet udenfor EU.

Betaling

Alle priser på oilsbysimpson.dk er inkluderet moms / IVA / VAT. Momssatsen er afhængig af i hvilket land du handler fra, og alle beløb er i danske kroner / DKK

 

Kortbetalinger

Når du betaler med enten Visakort eller Mastercard, i vores internetbutik, så reserverer vi din betaling straks. Der er 0% i gebyr for dig ved brug af kortbetaling, da denne udgift dækkes af os. Vi kan desværre ikke modtage betaling med Dankort, men har du et kombineret Visa/Dankort vil Visa delen blive benyttet til betaling. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

Betaling via bankoverførsel:

Venligst blot skriv dit ordre nummer på overførslen til vores erhvervs-bank Sparnord. Din ordre vil blive sendt, når vi har bekræftet at have modtaget betalingen.

Vores bankoplysninger

  • Bank: Sparnord bank
  • Registreringsnummer overførsel fra Danmark: 9370
  • International bank overførsel IBAN: DK7393702480206919
  • BIC (tidligere SWIFT): SPNODK22

 

Sikker betaling på nettet, med NemID NøgleApp eller SMS plus din personlige kode

Mere sikkert at handle på nettet med nye EU regler for online betaling

Sikkerhedsløsningerne er forbedret når du handler på nettet, og du skal nu godkende dine kortbetalinger. Enten med NemID NøgleApp på din mobiltelefon eller tablet. Eller alternativt med en sms-adgangskode sammen med en personlig kode.

De nye regler gælder for alle kortbetalinger indenfor EU og er fælles for alle banker og kortbetalinger online på internettet, og indført for effektivt at bekæmpe svindel og misbrug af betaling med betalingskort.

Derfor skal du nu enten tilføje en personlig kode, der skal anvendes sammen med bekræftelses-koden fra en SMS besked til din mobiltelefon, når du betaler med dit kort på nettet. Eller godkende købet i NemID nøgleapp.

 

Hvis du vælger at godkende købet med SMS kode er fremgangsmåden:

Opret dit personlige kodeord via linket her hos NETS: https://nets.eu/3ds

Bekræft din betaling med sms plus personligt kodeord
Du skal godkende betalingen med følgende to koder:

1. En engangskode, som du får på sms
2. Et personligt kodeord, som du selv skal oprette og bruge ved alle køb.

Du kan bruge også vælge at benytte NemID nøgleapp på din mobiltelefon eller tablet enhed som alternativ når du godkender betalingen.

 

Hent NemID nøgleapp, læs mere via linket her om hvordan – https://www.nemid.nu/dk-da/kom_i_gang_med_nemid/nemid_nogleapp/

Vær opmærksom på, at du nu KUN kan bruge NemID nøgleapp til godkendelse via mobil eller tablet, NemID kodekort kan ikke længere benyttes til online betalinger. Nøgle appen er et nemt og sikkert alternativ til nøglekortet, og du behøver ikke at bekymre dig for at løbe tør for nøgler.

Bekræft din betaling med NemID nøgleapp:

Når du har indtastet dine betalings kort-oplysninger, får du vist et skærmbillede, hvor du skal indtaste bruger-id og adgangskode til NemID for at godkende betalingen.
Du kan som hidtil bekræfte en betaling med NemID. Men fra 28. december, kan du kun bruge NemID nøgleapp til at bekræfte betalingen.

 

Tilmeld dit kort nu, til sikker betaling på nettet

​For at handle i netbutikker, der benytter sikker internethandel, skal du have tilknyttet dit mobilnummer til dit betalingskort. Din bank har måske allerede tilmeldt et nummer, eller kan du tilmelde det her.

Tilmeld dit mobilnummer til dit betalingskort hos NETS her:
https://enroll.3dsecure.no/nets-nemid-enroller/EnrollSite

Ændre eller slette dit mobilnummer hos NETS:
https://enroll.3dsecure.no/nets-nemid-enroller/EnrollSite

Alle danskudstedte betalingskort kan anvendes i sikkerhedsløsningen. Dit pengeinstitut tilknytter et mobilnummer til kortet ved oprettelse. Du kan ændre eller slette det tilknyttede mobilnummer til et kort via din netbank eller via linket på denne side. For at ændre eller slette dit mobilnummer til dit/dine kort skal du anvende NemID. Færøske NemID’er virker ikke i løsningen og mobilnummer skal derfor tilmeldes eller ændres via dit pengeinstitut.

Hvis der ikke er tilknyttet mobilnummer til dit kort, vil du første gang du handler i en netbutik, blive bedt om at tilknytte et mobilnummer. Du kan enten afslutte den aktuelle handel med NemID eller følge linket til tilmeldingssiden og efterfølgende gennemføre købet. Du skal anvende NemID til dette.

Hvis der er tilknyttet et telefonnummer til dit kort vil du modtage en engangskode via SMS, når du handler. I SMS´en står der, udover engangskoden, hvilken forretning du er ved at handle hos og hvilket beløb du skal godkende. Du indtaster engangskoden på websitet for at afslutte dit køb.

Vær opmærksom på, at du kun modtager en engangskode når det er dig, der starter en handel. Du skal ikke bruge engangskode for at annullere en handel.

Hvis du ikke har et dansk NemID kan du bede dit pengeinstitut om at tilmelde dig løsningen. I dette tilfælde skal du også bede dit pengeinstitut om at hjælpe dig med at få ændret eller slettet dit mobilnummer.​

 

Hvis du ikke kan modtage en SMS
Der kan opstå situationer, hvor du ikke kan modtage en SMS. Dels kan du opholde dig et sted, hvor der er ringe mobildækning og dels kan de lokale mobiloperatører have blokeret for bestemte typer SMS’er hvis du fx opholder dig i udlandet. I disse situationer er det muligt at anvende NemID,. Det foregår i det skærmbillede, hvor du skal indtaste din SMS kode. Her er der mulighed for at vælge at verificere sig med NemID i stedet for. Tryk på knappen ”NemID” og du bliver forbundet til NemID. Her udfylder du den normale NemID dialog, og når dette er afsluttet, vil din handel fortsætte på sædvanlig vis.

Læs mere her hos NETS om sikker betaling på nettet :
http://www.nets.eu/dk-da/digital-sikkerhed/Pages/Verified-by-Visa-og-MasterCard-Secure-Code.aspx

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at du sender os en e-mail på info@oilsbysimpson.dk og i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Returnering: Du skal sende din ordre retur til os som pakke med track and trace nummer for og gemme kvittering, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Varens stand, når du sender den retur, skal være komplet og uskadet.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes ti nedenstående adresse ( husk aftale med os via e-mail info@oilsbysimpson.dk )

Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.:

 

OBS of 2012 Denmark ApS
Hjørringvej 156
9400 Nørresundby, Danmark.

email til pakkens track and trace nummer info@oilsbysimpson.dk

 

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn

– Forbrugerens adresse

– Forbrugerens underskrift

– Dato

Reklamation og klager

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret). Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Er din vare mangelfuld, når du handler på http:/oilsbysimpson.dk har du selvfølgelig, som udgangspunk to års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Såfremt den leverede vare, du har modtaget, var mangelfuld ved levering.

Du skal indenfor ”rimelig tid” efter, at have konstateret en fejl/mangel ved varen, give OilsBySimpson.dk besked herom på e-mail til info@oilsbysimpson.dk. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Hvis du reklamerer over en vare, skal du skriftligt beskrive manglen, om muligt vedlægge foto af produktets batch nummer ( produktionsnummer ) og en video af varen / fejlen, og husk at skrive dit ordre nummer, samt gerne at vedlægge en kopi af din faktura. Hvis din reklamation er berettiget (varen er mangelfuld), kan du enten få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation, og (rimelige) fragtomkostninger refunderes til dig i tilfælde af det er nødvendigt at returnere til os, i tilfælde af dette er det vigtigt at du benytter forsendelse med track and trace nummer på forsendelsen, samt at du beholder kvitteringen på denne, da vi skal bruge denne for at kunne refundere dig.

Mærk forsendelsen med reklamation og dit ordre nummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen sendes til:

OBS of 2012 Denmark ApS
Hjørringvej 156
9400 Nørresundby, Danmark.

email til pakkens track and trace nummer info@oilsbysimpson.dk

 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb, kan du skrive en e-mail til os på følgende e-mail adresse: info@oilsbysimpson.dk.

 

Du kan også altid klage til Forbrugerklagenævnet her (bemærk dog Forbrugerklagenævnets til enhver tid værende klagebetingelser, herunder beløbsgrænser) Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, inkl cookies. Personoplysningerne registreres hos (OilsBySimpson.dk ) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Samt overdrages til ekstern leverandør og shipping for levering. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Kundeservice, PostNord lagervarehus og distributions og logistik for Oils By Simpson, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på https://www.oilsbysimpson.dk er Kevin William Simpson. Vi opbevarer kunde oplysninger krypteret. Vi transmitterer kunde oplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til https://www.oilsbysimpson.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, der ej er oplyst her, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos OilsBySimpson.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via email på info@oilsbysimpson.dk.

Klageadgang Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til e-mail info@oilsbysimpson.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Generelle oplysninger: Gældende fra 01. januar 2012 – Senest revideret d. 06. Marts 2023.