Cannabis og medicinsk cannabis – Fremtidens medicin?

Denne naturlige medicin kan i høj grad hjælpe dit helbred. Cannabis og medicinsk cannabis kan reelt blive afgørende for alle aspekter i dit helbred. Cannabis og medicinsk cannabis arbejder i synergi med kroppens biokemi, og hampplanten medfører i det hele taget holistisk sundhed. Holistisk sundhed betyder, at man både fysisk, psykisk og socialt holder sig sund, og det kan denne medicinske metode tilføre.

Hjælper cannabis og medicinsk cannabis ved cancerbehandling?

Cannabis og medicinsk cannabis kan styrke dig på adskillige områder i dit helbred. Efterhånden har det hjulpet utalligt mange mennesker på global plan, og forskning viser også, at cannabis har kvalmelindrende virkning for kræftpatienter i kemoterapi. Ligeledes modvirker det opkastning, og cannabis kan samtidig have smertestillende effekt. Derfor er cannabis og medicinsk cannabis i høj grad belejligt til patienter i kemoterapi. Dette bevidner om, hvor gode muligheder, der er ved at anvende cannabis og medicinsk cannabis i kampen mod kræft, som mange mennesker hvert år lider med.

Kan det bruges ved andre sygdomme?

Udover kræftramte patienter, viser det sig, at flere og flere personer med kroniske sygdomme har kæmpe gavn af cannabis og medicinsk cannabis. Blandt andet ved rygmarvsskader og sclerose har cannabis vist sig at være et mirakelmiddel. Det oplever 59-årige Knud Kalsgaard fra Holstebro, der døjer med sklerose. Han benytter sig af medicinsk cannabis, og smerterne lindres, samtidigt med at helbredet styrkes. Det siger han i et interview med TV Midtvest.

Cannabis og medicinsk cannabis kan også være nyttigt i forbindelse med anfald, herunder epileptiske anfald. Ligeledes ved posttraumatisk stress og generelle smerter. Det er således åbenlyst et effektivt medicinsk middel mod utallige lidelser, men desværre er det ikke lovligt at købe eller sælge cannabis til medicinsk brug i Danmark. Heldigvis er der alternativer!

Er cannabis og medicinsk cannabis lovligt?

Ovenstående vil bringe os videre til det juridisk anliggende i Danmark ved køb og salg af cannabis og medicinsk cannabis. Det er på nuværende tidspunkt desværre ikke lovligt at benytte cannabis som medicinsk lægemiddel i Danmark. Dette er til stor ærgrelse for mange mennesker i landet, herunder os selv hos OilsBySimpson. Vi mener, at mange med nogle af de nævnte sygdomme, ville kunne få kæmpe stor gavn af det. Til gengæld har vi hos OilsBySimpson alternativer, der hjælper dig ved ovennævnte sygdomme og mange flere til. Disse produkter flugter naturligvis med lovgivningen, da vi på ingen måde ønsker at stride imod denne.

Cannabis og medicinsk cannabis er fremstillet af hampplanten og har et højt indhold af tetrahydrocannabinol, som også går under forkortelsen THC. Det er det mest proaktive stof i cannabis, hvilket også medfører rus, så de fleste vil få en følelse af at være “høj”. Hamp planten indeholder desuden 482 andre kendte substanser, hvoraf særligt ét er brugbart til ovenstående alvorlige sygdomme. Det drejer sig om cannabidiol (CBD), som OilsBySimpson i høj grad lovpriser. Ifølge EU regulativer må produkter maksimalt 0,2% THC sporstoffer, og det gør samtlige af de produkter, OilsBySimpson handler med. Produkterne er således rig på CBD, som virkelig kan styrke dit helbred, hvad end du er sygdomsramt, eller om du vil holde dig rask. Du kan se meget mere om CBD, og hvordan det bruges her.

Hos OilsBySimpson er vores mål, at du skal holde dig sund og rask. Du skal hjælpes øjeblikkeligt, hvis du er ramt af mindre eller meget alvorlige sygdomme, og det er her, vi kommer det problem til livs. Du kan i dag bestille dit naturlige CBD olie hjem fra OilsBySimpson, og du vil kunne mærke stor forskel hurtigt og effektivt. Besøg forsiden her. Du skal også være velkommen til at stille os spørgsmål her eller ved at benytte chatfunktionen på hjemmesiden. Vi håber på at høre fra dig!

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig - uanset om det handler om kosttilskud, eller livskvalitet.